Om Bokvrimmel

14702340_10153736704831920_8595972210897865672_nBokvrimmel er en litteraturblogg som tilhører Belinda E. Kjernli. Jeg er født i 1974, bosatt i Oslo og utdannet kunstner, med fokus på maleri og fotografi.

Bøker har alltid betydd mye for meg. Jeg har klare, gode minner fra lesestunder helt tilbake til 3-4 års alderen. Da jeg lærte å lese selv åpnet det seg en fantastisk verden for meg. Jeg har vært bibliofil siden det.

Det å snakke om bøker, formidle litteratur, har vist seg å minne om det å snakke om bilder, formidle kunst. Så selv om jeg ikke har noen litteraturfaglig utdannelse, så føler jeg at jeg beveger meg i familiært terreng når jeg blogger om noe av det jeg elsker mest her i verden: Bøker!

Favorittsjangrene er dystopi, postapokalypse, mørke psykologiske romaner, fantasy, gotiske romaner, skrekk, ungdomsromaner, (eksperimentell) samtidslitteratur, klassikere og historiske romaner (med unntak av litteratur om 2. verdenskrig).

Ta gjerne en titt på mitt innlegg om Bokblogging og integritet. Der får du vite litt om hvilke kriterier jeg har satt for min egen blogging.

Ønsker du å sende meg en e-post, kan du gjøre det på bokvrimmel@hotmail.no

Du finner meg også på Facebook.
Og på Twitter.

bokvrimmelB

Lagre

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s