(Avsluttet) 30 000 besøk: Giveaway

ID-100203580

I løpet av desember har jeg passert 30 00 besøk på bloggen min. Og det må feires. I tillegg er det jul og snart et flunkende nytt år. Alle gode grunner for et lite gavedryss.

Premiene er plukket fra min egen bokhylle. Jeg har ryddet i dem tidligere i høst og har funnet noen boktitler jeg har to av, eller også noen som ikke har truffet helt sjanger- eller innholdsmessig sett. Jeg skal gi bort fire bøker til fire heldige vinnere denne gangen. Her er premietitlene:

maoriensg_duy_6710 LATERN-OGD__6703 timthumb.php 97882827008871. «Maorienes sang» av Sarah Lark. Den etterlengtede oppfølgeren til den historiske romanen «Den lange, hvite skyens land», en familiesaga fra 1800-tallets New Zealand.

2. «Latteren og døden» av Pieter Webeling. Roman om en jødisk komiker, Ernst Hofman, og hvordan han benytter humor for å overleve i Auschwitz under 2. verdenskrig.

3. «Liljekonvall er hvit som snø» av Maria Lang. Krim fra 50-tallet, av den nyoppdagede svenske krimdronningen Maria Lang.

4. «Høyt henger de og søte er de» av Karin Brunk Holmqvist. Ny humoristisk feelgood fra forfatteren av «Potensgiverne» og «Rapsgubbene».

Det eneste du trenger å gjøre for å delta i trekningen er å legge igjen en kommentar med hvilken bok du helst vil ha om du vinner.

Vinner trekkes 1. januar 2015.
Dere har en uke på dere altså! Lykke til! 😀

Og mens jeg har deres oppmerksomhet vil jeg gjerne få ønske dere en riktig…

ID-100210362

Kilde til bildene:
Øverst: «X-mas frame» av Supertrooper/Freedigitalphotos.net
Nederst: «Christmas background» av Hyena Reality/Freedigitalphotos.net

bokvrimmelB

Reklame

28 thoughts on “(Avsluttet) 30 000 besøk: Giveaway

 1. Eva Brox sier:

  Om jeg skulle være heldig å vinne så ønsker jeg meg boken «Latteren og døden».. God jul til deg..

 2. kjerstin knutsen sier:

  » høyt henger de og søte er de » – ville vært en super gave til svigermor 🙂 fortsatt god jul 🙂

  mvh

  Kjerstin
  wilak@online.no

 3. Tine sier:

  Gratulerer med fantastisk masse besøk, sånt er gøy. Jeg har lest alle fire bøkene, men skulle jeg vunnet en bok kunne jeg godt tenke meg å gitt vekk Latteren og døden, det er den som gjorde sterkest inntrykk på meg. Ønsker deg en fortsatt fredelig julehelg 🙂

 4. Vigdis sier:

  Hei,jeg vil gjerne være med i trekningen av Maorienes sang om jeg får lov.Har «den lange hvite skyens land» og har lenge tenkt på å skaffe meg etterfølgeren……Ha en fin romjul,jeg finner mye leseinspirasjon hos deg,hilsen Vigdis.( viva301@hotmail.com )

  • Belinda sier:

   Klart du får lov til det, Vigdis! Du er notert. Også så hyggelig at du finner inspirasjon til å lese hos meg. Fortsatt flott romjul til deg også! 🙂

 5. Monica Karin sier:

  Gratulerer med 30,000 besøkende 🙂
  Jeg prøver gjerne lykken hos deg, jeg har veldig lyst å lese
  «Høyt henger de og søte er det »

  Jeg vil ønske deg en fin Rom Jul og ett Riktig Godt Nyttår 🙂
  Hilsen Monica Karin
  canim_monica@hotmail.com

  • Belinda sier:

   Takk skal du ha, Monica Karin! Da har jeg notert deg. Fortsatt god romjul og godt nyttår! 🙂

 6. May Brit sier:

  Jeg vil gjerne være med i trekningen for «Maorienes sang» også. Har leste «Den lange hvite skyens land», og likte den ganske godt. Så denne oppfølgeren ligger på leselista 🙂

 7. Bente Hagen sier:

  Ville blitt veldig glad for å vinne Latteren og Døden
  Julehilsen fra Bente

 8. Siv Anett sier:

  Hei! Eg ynskjer meg så veldig «Maorienes sang»! Las ‘»den lange hvite skyens land» for ei tid tilbake og er heilt forelska i handlinga. Den gav meg rett og slett ein god gamaldags book hangover. Kryssar fingrane for at eg vinn og for at bok nr 2 er like god som bok nr 1!!!!

  Kom over bloggen din ei stund tilbake og har blitt rett glad i den! Du har gitt meg mykje inspirasjon til å utforske nye sjangrar 🙂 Har brukt meir enn ein kveld på å lese igjennom bloggarkivet og har notert fleire bøker og forfatterar som eg håpar kjem på mammutsalget :)TUSEN TAKK!

  • Belinda sier:

   Hei, Siv Anett! For en koselig melding. Det er så hyggelig å høre at lesere av bloggen min blir inspirert til både å lese og til å prøve ut nye sjangre og titler de kanskje ikke hadde lest på eget initiativ. Så tusen takk til deg også for flott tilbakemelding. 🙂 Og lykke til i konkurransen! Du er notert. 🙂

 9. Helene sier:

  Hei,ønsker å være med i trekningen av «Maorienes sang» Har tenkt lenge på å lese oppfølgeren til «den lange hvite skyens land» som jeg likte veldig godt.Jeg er generelt veldig glad i historiske romaner og nå håper jeg på vinnerlykke.Godt nyttår til deg,gleder meg til å følge bloggen din også til neste år.
  (helene-vaga@hotmail.com)

  • Belinda sier:

   Så hyggelig at du vil være med på giveaway, Helene! Da er du notert og jeg ønsker deg lykke til. Riktig godt nyttår til deg også! 🙂

 10. Hanne R. sier:

  Gratulerer med 30.000 besøk! Jeg vil gjerne være med på give away, og ønsker meg «Høyt henger de …». Har lest et par av forfatterens tidligere bøker og har humret godt over dem.

 11. Camilla Aasheim sier:

  Vet ikke om det er for sent nå, men hvis jeg blir med i trekningen, vil jeg gjerne ønske med Latteren og døden. Godt nyttår. 🙂

 12. Hege Anita sier:

  Høyt henger de og søte er de 🙂 GODT NYTT ÅR!

 13. Anne Kari sier:

  Godt nyttår ! 🙂 Henger meg med i siste liten, og ønsker meg Høyt henger de, og søte er de : 🙂 Gratulerer med 30 000, og gleder meg til å følge bloggen din ! 🙂

 14. Anne Silje Olsen sier:

  Dersom jeg hadde vært så heldig å bli trukket ut, så hadde «Maorienes sang» vært perfekt! For da MÅ jeg komme meg i gang med ener`n 🙂 Godt nytt bokår!

Kommentarer er stengt.