Nye bokvenner: Juni 2014

Under overskriften “Nye bokvenner” vil det ved hvert månedsskifte komme en oversikt over de bøkene som permanent har flyttet inn i måneden som har passert. Hver bok presenteres med coverbilde og link til forlagets presentasjon av boka. Innlegg dedikert til hver bok vil komme etterhvert, i form av en anmeldelse eller under spalten “Boken på vent”.

Juni har vært en rolig bokinnflyttingsmåned, noe bokhyllene mine er ganske fornøyd med, med tanke på den kraftige innflyttingen i mai. Sommermånedene pleier å være litt roligere enn resten av året når det gjelder bokkjøp. Ihvertfall hos meg. Og det passer også veldig greit. Ferietiden er fin til å lese seg ajour på bøker man allerede har i hyllen, slik at man kan tillate seg nye litterære bekjentskaper når høsten kommer.

Her er bøkene som flyttet inn hos meg i juni:

Bok kjøpt på salg hos CDON

Jacobsen_DeUsynlige

«De usynlige» av Roy Jacobsen (Siste samlesingsbok i forbindelse med Bokbloggerprisen 2013)

Anmeldereksemplar fra Mangschou forlag

image_preview

«Et sekund om gangen» av Sofia Nordin

Overraskende anmeldereksemplar fra Silke forlag

Fikrys_digitalupplös

«Herr Fikrys litterære liv» av Gabrielle Zevin (Allerede anmeldt HER. Kommer til høsten.)

bokvrimmelB

2 thoughts on “Nye bokvenner: Juni 2014

  1. Rose-Marie sier:

    Så bra at du har sikret deg Roy Jacobsens «De usynlige» til samlesingen i juli! 🙂

    • Belinda sier:

      Ikke sant. Også hadde jeg skikkelig flaks. Fikk den innbundne utgaven til under hundrelappen. Veldig fornøyd! Gleder meg til å begynne på boka. Jeg elsket Jacobsens «Seierherrene» som jo begynner på geografisk samme sted som handlingen i «De usynlige» utspiller seg på. 🙂

Kommentarer er stengt.